Чому московітів в світі прозвали зовсім не "россіянами" або "великоросами"?

"Москалі" не є ані слов'янами, ані християнами в дусі справжніх слов'ян та інших індоєвропейських християн. Вони залишаються кочівниками і досі, залишаться кочівниками назавжди. Москалі ближчі до китайців, аніж до українців. Москва привласнила собі ім'я «Русь» незаконно. Ніякої спадкоємністі Московії від Русі біти не може. Справжня Русь - це не Московія, а Україна.

РУСЬ - це найсильніша і доблесні Польща, і польське повстання не буде успішним, якщо не почнеться на Русі ", - писав польський етнограф та історик, киянин Францішек Дудинський в середині 19 століття.

"Москалі", не належать до слов'янського і навіть до арійського племені, вони є частиною племені туранського, нарівні з монголами і марно привласнюють собі ім'я руських, яке належить по справедливості тільки українцям і білорусам, близьким до поляків за своїм походженням ", - писав він перебуваючи в еміграції у Франції.

І тоді і сьогодні пояснювати, про кого говорив польський етнограф не мало жодного сенсу, назва "москаль" твердо закріпилося за нацією яку нам сьогодні представляють іноді як "російську", іноді як "руську".

Проте питання, яке нас хвилює сьогодні лежить дещо в іншій сфері. Цікавить нас наступне: наскільки "москаль" етнічне ім'я нації яку правильно було б назвати московитами?

І ось тут на нас чекає розчарування, або навпаки несподівано проста відповідь.

Виявляється жодної етнічної титульної нації на Росії, як і взагалі на Московії не існує!

Тому що "руські" вони ні по крові ні віросповіданням!

Московити дійсно більш монголи-ординці ніж слов'яни, до того ж ординці вони теж нечисті, а багаторазово змішані.

Ординці, яких об'єднує ні кров, ні релігія, а ідеологія: ідея "Москви - Третього Риму", яка, слід визнати, стала “інтернаціональною”.

Насамперед, нам треба зрозуміти, що назвати "москалями" москвичів - не зовсім правильно, вони ними можуть бути, а можуть і не бути.

Але ось тих, хто служить ідеї "Третього Риму" - його вірні солдати, все ті, так чи інакше сприяючи цілям Москви, і є "москалі".

Саме про це писав Тарас Шевченко в своїх поемах, постійно асоціюючи "москаля" з московським солдатами.

Саме в творах Тараса Шевченка вперше з'являється стійкий вираз: "забрили в москалі" (постригли в "москалі"), що фактично означає "забрали служити в армію".

Що примітно, термін служби в армії тоді становив 25 років, і багато в чому, завдяки “генію” московських генералів-м'ясників вдавалося дослужитися цей термін до кінця рідкісним щасливцям, які якщо і поверталися додому, то як правило інвалідами.

Треба сказати, що багато в чому саме завдяки творчості Шевченка, його творам, термін "москаль" став настільки популярний в побуті.

"Кохайтеся ж, чорнобріві,

Та ні з москалями,

Бо москалі - чужі люди,

Згнущаються вами "...

Підтвердження даного твердження, що "москалі" це саме солдати “московської ідеї” ми знаходимо в словнику Даля, де терміну "москаль" дається таке визначення:

“МОСКАЛЬ” - м. южн. москвич, “русский”; солдат, военнослужащий.

“От москаля, хоть полы отрежь, да уйди”!

“Кто идет? Черт! Ладно, абы не москаль”.

“С москалем дружись, а камень за пазухой держи (а за кол держись)”.

“Мутит, как москаль на селе, т. е. солдат”.

“Не за то бьют москаля, что крадет, а чтобы концы хоронил”.

“Знает москаль дорогу, а спрашивает”!

“Москалить" - малорос. мошенничать, обманывать в торговле.

На Дону, московский, все “русское”, кроме Дона или Украины; московский офицер, не казачий, армейский; то же, что в Сиб. “русский”, не сибирский, из европейской Руси”.

Виявляється, що Даль також знаходить, що"москаль" це не етнос, це більше військовослужбовець, який перебуває на службі у царя Російської імперії, незалежно від національної та релігійної приналежності - будь-який представник сили, в завдання якої входило поневолення українців, білорусів, поляків та інших народів на благо самодержавця.

Що тут важливо відзначити, з цієї точки зору: “служіння інтересам Москви”, "москаль" - це зрадник свого народу! Юда, проклята людина.

Той, хто по дурості або або через страх підтримав силу яка його ж націю, його ж сім'ю, церкву, культуру - переводила, знищувати, душила.

"Москаль" - це зрадник!

Зрадник, який здатний підняти руку на свою сім'ю, своїх дітей, свою матір, свою батьківщину!

Саме тому напевно в терміні "москаль" стільки відрази, стільки ненависті, не дивно, що термін "москаль" настільки популярний в Україні, яка чимало своїх синів відправила в служінні царя.

В Україні, де особиста свобода цінувалася завжди найбільше, де саме слово «російський» чи «росіянин» з відомих причин практично ніколи не вживалося для етнічної ідентифікації московитів. І навіть в офіційному листуванні, використовувалося слово «москаль»!

"Бач, як намоскалілся, з живого чоботи знімає", - говорили на Русі-Україні.

Зверніть увагу: саме чоботи, а не постоли! Раз є угро-фінські народи, більш спокійно відносяться до рабства - не знаходили нічого поганого в служінні царя.

[Img: 2]

Друге відоме прізвисько яке носили московити або знову ж служителі ідеї "Третього Риму" було "кацап".

У словнику у Даля ми знаходимо:

“Кацап” - м. южн. прозвищ данное малорусами великорусам, моска, но последнее означает б. ч. русского солдата, военного.

Знову таки, назва, не має етнічного забарвлення, знову ж таки назва більш доречна по відношенню саме до солдатів, до тих хто, як ми з'ясували вище, зрадили свою країну, свою націю, свою батьківщину.

Цікаві також дві найбільш популярні теорії походження терміна.

Згідно найбільш популярної трактуванні термін "кацап" похідне від виразу, яий звучить українською мовою як: "як цап" (як козел).

Трактування це вельми вдале і цілком підходить під опис московитів, борода у яких була традиційно довгою і носили вони її з задоволенням. Правда, до реформ Петра, який поголив Московію - перетворивши її в якусь подобу Європейського держави. Якою тоді вже можна було назвати Україну, населення якої, традицію голити собі обличчя знала за сотні років до петровських реформ.

Наразі, можна навіть припустити що "кацапами" українці могли називати московських солдатів до початку 18 століття, а потім, в силу їх “брітості” їм був підібраний інший термін - "москалі".

Підтверджується ця версія і в етимологічному словнику Фасмера, який пише:

“Кацап” - укр. прозвище великорусов. С приставкой ка- от укр. цап „козел“, кацап-как цап (козел), как козел, бритому украинцу бородатый русский казался козлом”.

Друга версія походження терміна має тюркські корені.

Згідно з версією академіка Д. Яворницького, слово "кацап" - похідне від арабського "Касаб" (qassab), і перекладається як "шкуродер", або "м'ясник".

За однією з версій це прізвисько було дано слугам московського режиму, після того як під час штурму Казані булгарам захищали місто пообіцяли, що якщо вони здадуть місто, то їх всіх пощадять, але після його здачі все населення якщо не вирізали то забрали в рабство.

Історики пишуть, що в одній тільки Казані Іван Грозний вирізав 200 000 булгар.

До якого висновку ми можемо прийти в результаті нашої розповіді?

"Кацапи", а в наслідку "москалі" це слуги ненависного народам які б'ються за свою свободу, Московського режиму - прихильники ідеології "Москва - Третій Рим”.

При цьому не всі мешканці Московії або якщо бажаете Росії, є "кацапами" або "москалями", в той час як в достатній кількості і перших і других може бути і в Україні, і в Литві, і в Білорусі, і навіть в США.

Кожен, хто сьогодні заражений імперським вірусом "Третього Риму" і мріє чи допомагає Кремлю відтворювати Імперію, хто перебуває на службі у Москви - це самий що ні на є "москаль", незалежно від його національності, віросповідання, громадянства і місця проживання.

"Кацапами" ж можна назвати той підвид "москалів" які знаходять задоволення в непомірно жорстокому знищення всіх тих хто не задоволений і не підтримує ідеї Москви.

Ось така градація, і до етнічного походження народів та народностей ніякого відношення не має.

Так як "Москаль" - це зрадник свого народу за замовчуванням, бо немає такого народу, який би Москва хотіла возвеличити і бути не може. Ідея "Третього Риму" інтернаціональна, і мета її возвеличити самодержця і його оточення, яким національні інтереси будь-якого народу не цікаві і навіть огидні.

Долучайтесь до нашої спільноти в ВКонтакті

Долучайтесь до нашої сторінки в Фейсбук

Коментарі